0

Vilkår og betingelser

KJØPSBETINGELSER:

A Bestilling:

Du bestiller vara via "kjøp" eller "legg i handlekurven" knappen. Du kan og bestille ved å sende en e-post til post@skrotnissen.no eller ringe på 92647377 (m).

Skriv ned varenummer, kategori og kva du vil bestille, samt ditt namn og di adresse på e-posten. I tillegg må du spesifisere om du vil betale vara på forskudd (VIPPS eller PayPal).

Varenummer finn du oppe til høgre på kvart bilde. Kort tid etter bestilling blir det gitt ei tilbakemelding om vara framleis er tilgjengeleg.

B. Betaling og forsendelse.

Alle priser er inklusiv mva., men porto kjem i tillegg.

Ver oppmerksom på at på Skrotnissen sine sider finn du varer som blir solgt med såkalt "bruktmoms", og gir med dette ikkje grunlag for momsrefusjon.

Vara blir sendt så snart det let seg gjere, og som oftest som postpakke.

Du kan sjølvsagt også hente vara i butikken på Stranda, og da går porto bort.

C. Kjøpsvilkår.

Alle varer er nøye beskrevne, men kan det dokumenteres uriktig eller mangelfull beskrivelse på ei vare, kan kjøper, om ønskeleg,  returnere vara og få pengane for denne refundert.

D. Angrerett.

I henhold til kjøpslova er det 14 dagers angrerett på alle varer. Ved retur av vara vil varekostnader bli refundert . Kunden må selv dekke returutgifter.

E. Kundehjelp.

Er det ting du er på utkikk etter, ta gjerne kontakt, så får vi sjå om vi kan hjelpe deg. Vi greier ikkje legge ut alle våre varer som enkeltprodukt, og difor kan det vere nyttig å studere linken "bilder fra butikken".  Her vil vi legge inn oversiktsbilde etter kvart som nye vareparti dukkar opp.  Om du finn ting av interresse, nøl ikkje med å ta kontakt!